OVER STUDIO CEE

STUDIO CEE | Jouw SEO tekstschrijver en copywriter

Jouw SEO tekstschrijver en copywriter

STUDIO CEE is een communicatiebureau, gespecialiseerd in SEO teksten en copywriting. Aan het roer staat Charlotte Hendriks, eigenaar en copywriter van STUDIO CEE. Met meerdere jaren ervaring als coördinator in de culturele sector én als content marketeer en copywriter in de commerciële sector startte Charlotte op 21 juni 2021 met STUDIO CEE. 

STUDIO CEE schrijft en redigeert professionele teksten die werken voor ondernemers!

Hi, ik ben Charlotte...

Creatief, Cynisch, Communicatief en Chaotisch. Dol op Croissants, Chocolade en Chablis. Cactussen, Confetti en Campings. Charles Aznavour, Cacharel en Claire de Lune. Cultuursnuiver, Cinefiel, Chauvinist en… o ja, Copywriter bij STUDIO CEE!

Ik hou van tekst en taal. Maar bovenal hou ik van de letter C, voluit CEE. Alleen al omdat je haar op vier totáál verschillende manieren kunt uitspreken (als KAA, ES, GEE en TEE). Dat doen die andere vijfentwintig letters haar niet na. Maar goed, als tekstschrijver en copywriter is iedere letter mooi en kun je eindeloos combineren. 

Bof ik even dat ik dat elke dag mag doen!

STUDIO CEE | Jouw SEO tekstschrijver en copywriter
STUDIO CEE | Jouw SEO tekstschrijver en copywriter

Als copywriter...

…zet ik mijn tanden iedere dag in tekst. Blogs, interviews, columns, e-books, brochures, social posts, e-mailings, nieuwsbrieven en uiteraard SEO webteksten. Ik doe niets liever!

Maar het gelukkigst word ik als ik een ondernemer écht kan helpen met meer commercieel succes dankzij overtuigende copy.

COPY COFFEE DOEN?

Wil jij direct aan de slag met professionele teksten die voor jou werken? Stuur een berichtje. Ik kom graag bij je langs voor een copy coffee! 😉

TROTSE KLANTEN VAN STUDIO CEE