PORTFOLIO

Benieuwd naar mijn werk?

Ben je benieuwd naar mijn werk? Heel begrijpelijk! Neem eens een kijkje in mijn portfolio hieronder én check ook zeker de Google Reviews even!

Ivy van Alphen
Ivy van Alphen
Mede-eigenaar - Genius Creations
Lees verder
Met veel plezier werken wij al een tijdje samen met Charlotte. Wij kennen Charlotte als een professionele, flexibele, en zeer gedreven copy- en contentspecialist met enorm veel passie en kunde voor haar vak. De energie die ze stopt in het verdiepen in je bedrijf en de branche is echt super! Charlotte weet jouw verhaal krachtig te vertalen naar een pakkende en vlot leesbare tekst. Klanttevredenheid staat bij haar hoog in het vaandel, waarbij ze keer op keer onze verwachtingen overtreft. Echt een topper!!
Team Communiteers
Team Communiteers
Lees verder
Wij werken graag samen met STUDIO CEE. Charlotte is als freelancer een goede aanvulling op ons team. Ze verzorgt verschillende opdrachten voor ons, waaronder het redigeren van vacatureteksten. Dat doet ze snel, nauwkeurig en met extra advies over deze vacatures.
Anne Berkers
Anne Berkers
Marketing Manager - Please
Lees verder
Charlotte weet als geen ander complexe materie om te zetten in begrijpelijke, doelgerichte (SEO) artikelen. Ze is oprecht geïnteresseerd en super nieuwsgierig naar de persoon / het bedrijf waarvoor of waarover ze content creëert. Dit maakt dat haar stukken 'op het lijf geschreven' voelen en fijn zijn om te lezen. Daarnaast ben je voor spontane creativiteit bij Charlotte ook zeker aan het goede adres 🙂
Willian van Griensven
Willian van Griensven
Eigenaar - Van A tot Wonen
Lees verder
Charlotte levert echt maatwerk door zich goed in te leven en met je mee te denken. Centraal staat hetgeen je met je tekst wilt bereiken. De tone of voice was passend en onderscheidend. Daarbij werd gelet op SEO en google ranking. Charlotte werkt gestructureerd, nauwkeurig en stelt hoge eisen aan zichzelf. Deze mix van eigenschappen zorgde voor een kwalitatief sterke en overtuigende tekst. Zeer zeker aan te bevelen!
Sanne Schepers
Sanne Schepers
Directeur - Afdeling Online
Lees verder
Charlotte is een super professionele en ambitieuze contentmarketeer met wie wij fijn en veel contact hebben. Aanrader 🙂
Mirte Bouwmans
Mirte Bouwmans
Communicatieadviseur - Lemonade
Lees verder
Charlotte van Studio CEE get’s the job done! Verfrissend en enthousiasmerend!
Vorige
Volgende